Skrolli-kauppa


Tilaa Skrolli syksy + vuosi 2022
(6 numeroa, 2021.3–2022.4, Suomeen)

Hinta : 56

Tilaa Skrolli syksyksi ja ensi vuodeksi syyskuu 2021 – joulukuu 2022 paperilehtenä Suomeen. Paperilehden tilaajat saavat sekä paperilehden postissa että DRM-vapaan pdf-lehden sähköpostissa. Toimitus Suomeen (vuositilaukset ulkomaille täällä).


Skrolli on pääosin vapaaehtoisvoimin toimitettava tietokonekulttuurin erikoislehti. Lehtemme painottaa sellaisia aiheita ja näkökulmia, joita kaupallisempi tekniikkamedia väheksyy. Se korostaa tee-se-itse-asennetta, intohimoista viihtymistä tietotekniikan parissa sekä syvää paneutumista asioihin.

Tee-se-itse- ja ohjelmointiasian lisäksi Skrollissa on runsaasti pelijuttuja, katsauksia tietotekniikan ilmiöihin ja avoimen lähdekoodin projekteihin sekä muuhun tietotekniikkaa lähellä olevaan harrastamiseen. Skrollista löydät nykyhetken ja tulevaisuuden lisäksi tietotekniikan ja tietokoneharrastuksen historiaa, usein sopivasti tähän päivään tuotuna.

Emme kerro pelkästään tekniikasta ja sen kanssa askaroinnista vaan myös siihen liittyvästä yhteisöllisyydestä. Skrolli edustaa monia erilaisia tietoteknisiä tekemiskulttuureita ja pyrkii lähentämään niitä toisiinsa. Ihanteenamme on pysyvyys. Pyrimme tekemään lehteä, jonka pariin ihmiset haluavat palata toistekin. Uutiset jätämme netin puolelle.

Skrolli on juuriaan myöten yhteisöllinen nettiprojekti. Se syntyi nettimeeminä, sen kannattajat ja tekijät kokoontuvat avoimilla pikaviestikanavilla, ja kaikkia kiinnostuneita kannustetaan osallistumaan projektiin.


Takaisin listaukseen