Skrollia on ollut tekemässä 234 eri ihmistä

234. Se on aika kova luku.

Kiitoksena Skrolli-yhteisölle tahdomme kutsua teidät kaikki Skrollin järjestämään Skrolli-miittiin eli Limiittiin Tampereelle pääsiäislomien aikaan 31.3.2018. Kutsu on avoin kaikille Skrollia koskaan tehneille ja myös kaikille Skrollin lukijoille. Valitettavasti tilaisuuteen on vain rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan pian.

Sopivasti Limiitti-päivänä Suomen Pelimuseo järjestää Tampereella tapahtuman nimeltä Pelataan: Commodore 64 -pelipäivä. Tapahtumapaikka on Pelimuseo Vapriikissa. Siellä pääsee tutustumaan mm. uuteen THEC64 Mini -retromikroon, josta on muuten pientä juttua huomenna ilmestyvässä Skrolli 2018.1:ssäkin. Hyvä lisäsyy lähteä Limiittiin.

Lisää tietoa ja Limiitti #1 -ilmoittautumisohjeet löydät sivulta: limiitti.skrolli.fi. Tervetuloa!

Samalla toivotamme tervetulleeksi Skrollin uuden yhteisömestarin Mika ”Mikron (B)” Hyvösen Skrolli-perheeseen. Mika luotsaa Limiittiä. Tervetuloa, Mika!

Toivottavat,

Valhe Kouneli
Skrollin toimituspäällikkö
Janne Sirén
Skrollin digipäällikkö

* Luku 234 on Skrollin avustajaluettelon nimimäärä. Skrollia tehneiden käsiparien määrä saattaa siis hiljaisuudessa olla vieläkin suurempi.