Skrolli – Digilehti

Digilehti on Skrolli-sovelluksella luettava versio Skrolli-lehdestä. (Erikseen myytävät Skrollin paperilehti ja pdf-lehti ovat saatavilla Skrolli-kaupasta.)

Voit ostaa ja lukea Skrollin digilehden irtonumeroita sekä tilata digilehden Skrolli-sovelluksen kautta. Lataa Skrolli-sovellus Androidille, iPhonelle tai iPadille klikkaamalla alla olevia sovelluskauppojen linkkejä.

Digilehden ajantasaiset hintatiedot sekä tilauspaketit löydät e.m. sovelluskaupoista sekä Skrolli-sovelluksesta.Tiedote: Skrolli nyt myös digilehtenä.

Skrolli-sovelluksen käyttäminen ja digilehtiostosten lukeminen edellyttää yhteyttä sovelluskauppaan ja pilvipalveluun, jotka ovat käytössä toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Mikäli tämän sovelluksen tai pilvipalvelun tarjoaminen jostain syystä päättyisi, tuote voidaan korvata tarjoamalla vastaavat digitaaliset lehdet pdf-tiedostoina.

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.