#SkrolliQuake-kuvakisa 2019

Skrollin #SkrolliQuake-kuvakisan säännöt

1. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.8.2019 – 8.8.2019.

2. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Skrolli ry.

3. Kilpailun palkinto
Konepaikkalippu Assembly Winter 2020 -tapahtumaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä muuhun tuotteeseen. Voittaja voi varata itse konepaikan haluamaansa pöytään.

4. Voittajien valinta, arvonta ja osallistuminen
Kilpailun voittaja on valitaan arpomalla #SkrolliQuake-hashtagilla merkatuista kuvista, jotka ovat Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen
Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä, siinä alustassa, missä kuva on julkaistu. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon kuluttua ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukautta ennen Assembly Winter 2020 -tapahtumaa. Voittaja nimi voidaan julkaista järjestäjän internet-sivuilla / sosiaalisessa mediassa. Järjestävä taho varaa oikeuden jakaa kilpailuun osallistuneita kuvia sosiaalisessa mediassa ja internet-sivuilla (skrolli.fi).

6. Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Erityisehdot
Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.