Skrolli ry:n vuosikokous pidettiin 14.6.2017

Skrollia julkaiseva Skrolli ry kokoontui vuosikokoukseensa keskiviikkona 14.6.2017 trendikkäässä Marian ”not a hospital” sairaalassa Helsingissä. Paikalla olivat nykyisen hallituksen Jari Jaanto, Janne Sirén, Anssi Kolehmainen, Nasu Viljanmaa, Valhe Kouneli sekä uudet aktiivijäsenet Niklas Alanko ja Sakari Lönn.

Kokous totesi Skrollin olevan hyvissä kantimissa ja leimasi kulkuluvat taas kuluvalle vuodelle. Kokouksessa valittiin myös Skrollin seuraava, sopivasti tehtävänkierrolla päivitetty hallitus – kuvassa alla: Nasu Viljanmaa (vas.), Anssi Kolehmainen, Jari Jaanto, Valhe Kouneli, Sakari Lönn sekä Ville-Matias Heikkilä (ei kuvassa).

Menestyksekästä vieritystä vuodelle 2017-2018, Skrolli!

Katso myös arkistokuva: Skrolli ry:n vuosikokous ja hallitus 2016

Kuvat: Janne Sirén