Skrollin virallinen palauteketju

Etusivu Keskustelu Skrolli-palaute Skrollin virallinen palauteketju

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Kirjoittaja
  Viestit
  • #50389
   Janne Sirén
   Trollimestari

   Miltä Skrolli maistui? Voit jättää tänne julkista palautetta Skrolli-lehdestä ja Skrollin toiminnasta. Palautetta voidaan siteerata Skrolli-lehdessä. (Aikaisemmat Skrollin palautekyselyt täällä.)

  • #50445
   tapiomantyla65
   Osallistuja

   sais olla paremmin kerrottu kumman lehden on tilaamassa digi vai paperi lehden ,
   tilasin lehtenne paperiversion (39 €) jo viime vuonna eikä posti ole vieläkään toimittanut sitä minulle.
   mikä maksaa ? .
   muuten vain hyvää sanottavaa lehdestänne !

   tnx
   tapsa

   • #50446
    Janne Sirén
    Trollimestari

    Hei Tapio, kiitos viestistä. Meillä näkyy tilaus sinulta vuodelle 2021, jonka ensimmäinen numero julkaistaan maaliskuussa. Skrollia myydään pääasiassa vuosikerran kokonaisuuksina. Näin ollen maaliskuussa saat 2021.1:n sekä paperilla että digitaalisena pdf-lehtenä. Jos koet, että tässä on jokin virhe jota haluat selvitellä yksityisesti, myös asiakaspalvelu@skrolli.fi auttaa.

  • #50500
   mika.valitalo
   Osallistuja

   Ostin Skrollin irtonumeron ja luin lehteä ensimmäistä kertaa koskaan. Aivan käsittämättömän hieno lehti. Olen ollut MikroBitin lukija ja tilaaja 80-luvulta asti, mutta alkuperäinen henki on kadonnut ko.lehdestä jo kauan sitten. Skrollin jutuissa näkyy antaumuksellinen tekemisen meininki ja todella monipuoliset aiheet. Aloin nyt kahlata tätä aarreaittaa lähtien 2013 ensimmäisistä numeroista. Koska juuri mikään juttu ei ole vanhentunut, edessä on suuri määrä oivaa luettavaa. Esim. Neuvostoliiton tietokonetuotannosta ja kulttuurista kertonut juttu jäi mieleen monen muun ohella.

   Kiitos kaikille tekijöille, onpa riemastuttava uusi tuttavuus!

  • #50520
   tapiomantyla65
   Osallistuja

   ei ole vieläkään tullut lehtenne irtonumero jonka tilasin monta viikkoa sitten ,tämä ei ole ensimmäinen kerta kun valitin samasta asiasta.
   olen tehnyt valituksen postille nyt olette te taas vuorossa !.
   en tilaa enempiä skrollin vuosikertoja enää tämän jälkeen !.irtonumeroista puhumattakaan.

   • #50522
    Janne Sirén
    Trollimestari

    Hei Tapio, kiitos viestistä! Olemme vastaanottaneet irtonumerotilauksesi viikko sitten 22.1.2021 ja se on käsitelty 27.1. Käsittelyn jälkeen lehti odottaa seuraavaa kuljetustamme. Skrollin verkkokaupan tilausten toimitusaika on normaalisti noin 1-2 viikkoa, mutta tarkka toimitusaika vaihtelee, koska Skrolli-yhdistystä pyöritetään pääosin talkoovoimin. Lehti/lehdet ovat kyllä tulossa.

    Uskon, että jatkossa vuositilatut lehdet tulevatkin nopeammin, kunhan Posti ei viivästele. Yleisenä vinkkinä parhaan toimitusajan kannalta suosittelemmekin juuri Skrolli-lehden vuositilausta, jolloin lehdet toimitetaan suoraan painosta niiden ilmestyessä tai toisena vaihtoehtona uusimman lehden hankkimista kauppojen lehtipisteestä: skrolli.fi/lehtipistehaku. Seuraava lehti ilmestyy maaliskuun puolivälissä näihin kanaviin.

    Skrolli-verkkokauppa palvelee myös mielellään, mutta pienenä yhdistystoimijana toimitusaikamme ovat edellä kuvattuja. Tilauksista ja saatavuudesta voi aina kysyä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@skrolli.fi, mikäli ei halua tehdä sitä julkisesti.

Luet parhaimillaan 3 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.