Skrollin nollas numero on ilmestynyt!

Skrollin nollas numero on ilmestynyt!

Tietokonekulttuurin erikoislehti Skrolli on nyt ottanut jättiharppauksen eteenpäin, kun lehteä on ensimmäisen kerran painettu paperille. Nelisivuista ”nollanumeroa” jaetaan viikonloppuna 20.-21.10. tee-se-itse-tapahtuma WÄRK:festillä, ja kappaleita varmasti päätyy toimituksen jäsenten mukana muuallekin.

Mikäli et ehdi paikalle tai neljänsadan painos ehtii loppua kesken, voit myös ladata lehden PDF-tiedostona. Digitaalista jakelutapaa tullaan käyttämään myös lehden täyskasvuisille numeroille paperipainosten rinnalla.

Nollaskrollin julkaisun kunniaksi avattiin lehdelle vihdoinkin myös nettisivusto, joka tarjoaa lisää maistiaisia lehden sisällöstä. Siinä missä neljälle A4-sivulle mahtuu vain pari lyhyeksi typistettyä artikkelitiivistelmää, on skrolli.fi:ssä jo nyt luettavissa useampi täyspitkä lehtiartikkeli. Ja kunhan sivuston kaikki toiminnallisuus keskustelupalstoineen saadaan kuntoon, tulee se toimimaan myös yhtenä lehden yhteisöllisistä ulokkeista.

Skrolli on vasta puolitoista kuukautta vanha ja kaipaa edelleen lisää innostuneita tekijöitä ja sananlevittäjiä. Jos siis haluat osallistua lehden tekemiseen, olet ehdottomasti tervetullut!