Skrolli Party 2023 – Mikä juttu?

Skrolli on järjestänyt vuosina 2017–2019 kolme pienimuotoista Skrolli Party -demojuhlaa. Viimeisimpään, Skrolli Party 2019:aan, osallistui noin 40 henkilöä ja siellä kilpailtiin kahdessa eri kompossa (realtime, wild). Partyja on järjestetty Espoossa ja Tampereella.

Voit lukea tapahtumista Skrollin paperilehdistä ja maksuttomista pdf-lehdistä alta:

Sekä tutustua partysivuihimme: (Päivitetty 31.7.2023)

Koronapandemia ja huvenneet käsiparit ovat ymmärrettävästi iskeneet kapuloita rattaisiin vuoden 2019 jälkeen, mutta nyt ”partyorganisaatiota” rakennetaan uudelleen Skrollin lukijakanavilla – Skrolli Party 2023 mielissä!

Jos olet kiinnostunut tekemään tai kokemaan Skrolli Partyja, käy huikkaamassa kiinnostuksestasi Skrollin lukijakanavien #party-kanavalla (Discordissa, muualla #skrolli-party). Skrolli Party 2023 -ideointia vetävät tdb (Mikko Rasa) ja tuwww (Toni Kuokkanen).

Party hardy!

Janne Sirén

Skrolli Party 2023